Результати єВідновлення: українці отримали 1 млрд грн на ремонт пошкодженого житла

Прес-офіс Міністерства
06 вересня 2023, 10:27
  Перегляди 447

За програмою єВідновлення 12 тисяч українських родин уже отримали виплати на ремонт пошкодженого житла. Це понад 1 млрд грн, які можна витратити на будівельні матеріали чи ремонтні послуги, щоб якнайшвидше повернутися у відновлені рідні домівки. 

Загалом від українців надійшла 41 тисяча заяв. Найбільше — з Харківської, Київської, Миколаївської, Херсонської та Донецької областей. 

Нагадаємо: програма єВідновлення доступна з травня. На першому етапі подати заяву могли власники пошкодженого житла. А із серпня послуга доступна й для власників зруйнованого майна. 

Подати заяву про виплати можна на сайті єВідновлення — https://erecovery.diia.gov.ua/ . Після цього комісія місцевого самоврядування проведе оцінку пошкоджень та визначить суму виплат. На ремонт можна отримати до 200 тисяч гривень. 

Послугу єВідновлення розроблено Міністерством розвитку громад, територій та інфраструктури спільно з Міністерством цифрової трансформації України за підтримки проєкту USAID / UK aid TAPAS Project/Прозорість та підзвітність у держуправлінні та послугах у держуправлінні та послугах і Світового банку.

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт