Призначено CDTO у Міндовкілля

Прес-офіс
06 липня 2020, 14:41
  Перегляди 1529

Цифрову трансформацію Міністерства проводитиме Руслан Стрілець.

Мінцифри спільно з іншими міністерствами працює над цифровою трансформацією України. Для цього у центральних органах влади, обласних адміністраціях та інших відомствах ми створюємо відповідальних за діджиталізацію — CDTO

CDTO — Chief Digital Transformation Officer, профільний заступник міністра з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації. Поступово такі профільні заступники будуть призначені в усіх державних установах.  У Міністерстві захисту довкілля та природних ресурсів за цифрову трансформацію відповідатиме Руслан Стрілець.

До цього Руслан Стрілець працював заступником директора Департаменту з питань управління відходами, екологічної безпеки та переходу до кругової економіки в Міністерстві енергетики й захисту довкілля України.

Руслан Стрілець закінчив Дніпропетровський національний університет ім. О. Гончара за спеціальністю “Міжнародна економіка”, Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ за спеціальністю “Правознавство”, Придніпровську державну академію будівництва та архітектури” за спеціальністю “Екологія та охорона навколишнього середовища” та Дніпропетровський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України за спеціальністю “Публічне управління та адміністрування”.

У міністерстві Руслан Стрілець впроваджуватиме е-послуги, оптимізуватиме інформаційні системи та державні реєстри, визначить, які процеси потребують цифровізації насамперед. 

Загалом CDTO працюють над розвитком інформаційних ресурсів, інформаційно-телекомунікаційних систем, електронних реєстрів та їх взаємодії. Також над посиленням кібербезпеки й захисту інформації і впроваджуватиме електронні адміністративні й публічні послуги, зокрема спрощення адміністративних процедур.

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт