Призначено CDTO в Полтавській області

Прес-офіс
01 жовтня 2020, 12:16
  Перегляди 1394

Цифрову трансформацію Полтавської області проводитиме Богдан Бабіч.

Мінцифри спільно з регіонами працює над цифровою трансформацією України. Для цього в центральних органах влади, обласних адміністраціях та інших відомствах ми створюємо відповідальних за діджиталізацію — CDTO.

CDTO — Chief Digital Transformation Officer, профільний заступник з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації. Поступово такі профільні заступники будуть призначені в усіх державних установах. У Полтавській області за цифрову трансформацію відповідатиме Богдан Бабіч.

До цього Богдан був був заступником директора кременчуцького КП «Міськоформлення», де створював муніципальну інформаційну систему.

У Полтавській області Богдан впроваджуватиме е-послуги, оптимізуватиме інформаційні системи та державні реєстри, визначить, які процеси потребують цифровізації насамперед. Його основним завданням буде організація системних трансформацій, спрямованих на зручність послуг та ефективність влади. 

Загалом CDTO працюють над розвитком інформаційних ресурсів, інформаційно-телекомунікаційних систем, електронних реєстрів та їх взаємодії. Також над посиленням кібербезпеки й захисту інформації і впровадженням електронних адміністративних і публічних послуг, зокрема спрощенням адміністративних процедур.

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт