Призначено CDTO у Міністерстві соціальної політики

17 червня 2020, 09:21
  Перегляди 2068
  Перегляди 2068

Кабінет міністрів призначив Валерія Бушкова CDTO у Міністерстві соціальної політики.

CDTO – Chief Digital Transformation Officer, профільний заступник міністра з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації. Поступово такі профільні заступники будуть призначені в усіх державних установах.

Його основне завдання – цифровізація надання послуг громадянам та оптимізація процесів у міністерстві за допомогою використання сучасних IT-технологій. 

Профільний заступник з питань цифровізації працюватиме за підтримки Мінцифри. Спільно вони створять та реалізують стратегію цифрової трансформації Міністерства соціальної політики. CDTO впроваджуватиме е-послуги, оптимізуватиме інформаційні системи та державні реєстри та визначатиме, які процеси потребують цифровізації у першу чергу. Ще CDTO працюватиме над розвитком інформаційних ресурсів, інформаційно-телекомунікаційних систем, електронних реєстрів та їх взаємодії. Також він працюватиме над посиленням кібербезпеки та захисту інформації та  впроваджуватиме електронних адміністративні та публічні послуги, в тому числі спрощення адміністративних процедур

CDTO – це не просто  IT-фахівець, а в першу чергу цифровий реформатор. Він допоможе не лише створити, але й втілити стратегію цифрової трансформації галузі.

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт