Презентуємо дизайн-проєкт центру Дія.Бізнес у Тернополі

  Перегляди 2258

Побудувати країну підприємців — одна з цілей Міністерства цифрової трансформації України. Тому національний проєкт із розвитку підприємництва Дія.Бізнес відкриє центр підтримки підприємців Дія.Бізнес для представників мікро-, малого та середнього бізнесу в Тернополі вже цієї осені.

Наразі Мінцифра презентує дизайн-проєкт центру Дія.Бізнес, який буде розташований у бізнес-центрі К15 (Тернопіль, вул. 15 Квітня).

Підприємці Тернопільщини можуть отримати безоплатні консультації з питань переведення бізнесу в онлайн, маркетингу, фінансів, HR, продажів, юридичної підтримки, фандрейзингу тощо, брати участь у бізнес-конференціях та освітніх заходах, орендувати простір для власних подій, скористатися коворкінгом, протестувати продукт на pop-up-локації перед виходом на ринок, обмінятися досвідом з іншими підприємцями, встановити нові бізнес-зв’язки, знайти інвестиції для бізнесу.

Партнери центру Дія.Бізнес: провайдер комунікацій «КОЛУМБУС» і девелоперська компанія «ВІБІОН». 

Технічний партнер центру Дія.Бізнес у Тернополі — ХУАВЕЙ УКРАЇНА.

Нагадаємо, центри Дія.Бізнес по всій Україні вже відвідало понад 17 700 осіб. Очікується, що до кінця 2021 року будуть працювати до 11 центрів Дія.Бізнес по всій Україні.

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт