Прем'єр-міністр України відзначив розвиток мережі ЦНАП як одну з вагомих та пріоритетних реформ України

  Перегляди 475

Цифровізація та розвиток мережі ЦНАПів є одним із важливих напрямів роботи Уряду. Про це заявив Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль під час «години запитань до Уряду».

Денис Шмигаль зазначив, що більшість українців змогли скористатися і відчути ефект цифровізації та впровадження електронних послуг. 

Кількість українців, що користуються держпослугами онлайн упродовж року зросла з 50% до 60%. За 2021 рік на порталі Дія додано понад 20 електронних послуг. У застосунку Дія реалізовано 12 послуг та додано 6 нових цифрових документів, зокрема внутрішній і міжнародний COVID-сертифікати. 

«Важливим напрямком роботи для розширення доступності державних послуг є розвиток мережі ЦНАП, що зросла вдвічі. А саме: 2700 точок доступу до адмінпослуг 1020 Центрів, 1527 віддалених робочих місць 120 територіальних підрозділів, 28 мобільних центрів. Через центр надання адмінпослуг можна отримати в середньому 160 послуг», — зазначив Прем’єр-міністр України. 

Цьогоріч ми відкрили вже 10 Дія.Центрів, а понад 240 ЦНАП працюють над трансформацією в Дія.Центри. Робимо усе для того, щоб українці могли отримувати більше якісних сервісів без зайвого клопоту та черг. Більше про мережу ЦНАП читайте на платформі Дія.Центрів

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт