Посилюємо міжнародне партнерство в рамках GovStack: Мінцифра підписала Декларацію про наміри з Німеччиною, Естонією та ООН

  Перегляди 571

У Берліні відбулась конференція з цифрової політики, яку проводить Федеральне Міністерство економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ), під час якої запустили партнерську мережу [digital.global]. Також у рамках події Мінцифра підписала Декларацію про наміри в рамках ініціативи GovStack з Німеччиною, Естонією і ООН. 

У конференції взяли участь Заступник Міністра цифрової трансформації з питань Євроінтеграції Валерія Іонан. 

«Вдячні за постійну підтримку, яку сьогодні відчуває Україна. За ініціативи, які реалізуються, щоб допомогти українській владі, людям та бізнесу. Наша команда активно працює над приєднанням до ініціативи GovStack, і ми вдячні нашим німецьким, естонським та іншим європейським партнерам за те, що це стало можливим», — зауважила Валерія Іонан під час виступу. 

Ініціатива GovStack направлена на створення спільної структури та технічної практики для розробки міжнародних цифрових компонентів, які можна використовувати для цифрової трансформації урядів країн світу. 

Участь в ініціативі означає визнання України, як рівноправного учасника міжнародної цифрової спільноти та надає можливість Україні ділитися з іншими країнами світу такими розробками, як Дія та Платформа реєстрів.

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт