Посилюємо кібербезпеку України: Мінцифра та IFES підписали меморандум про співпрацю

Прес-офіс Міністерства
15 листопада 2023, 17:30
  Перегляди 812

Міністерство цифрової трансформації та Міжнародна фундація виборчих систем України (IFES) уклали меморандум про співробітництво. Це допоможе посилити кібербезпеку, сприятиме цифровому розвитку нашої держави, а також дасть змогу впровадити інноваційні технології для покращення виборчих процесів України та приведення їх у відповідність до міжнародних стандартів.

«Сьогоднішня угода з IFES Україна є важливим кроком у зміцненні цифрової безпеки нашої держави. Разом ми працюватимемо над підвищенням цифрової грамотності громадян, упровадженням новітніх технологій безпеки та кіберзахисту, а також забезпеченням стійкості критичної інформаційної інфраструктури», — зазначив заступник Міністра цифрової трансформації України Георгій Дубинський під час підписання Меморандуму.

Крім того, цей меморандум допоможе поглибити співробітництво у сферах кібербезпеки, захисту даних про українців, громадянської просвіти та цифрової трансформації. А також:

  • дасть змогу провести спеціалізоване навчання для спеціалістів з IT, кібербезпеки та цифрових технологій;
  • допоможе провести міжнародні дослідження в цих галузях та отримати науково-експертну підтримку.

Меморандум про співпрацю між Мінцифрою та IFES Ukraine — важливий крок у зміцненні цифрової трансформації та кібербезпеки України.

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт