Платформа 360 Tech Ecosystem Overview співпрацюватиме з ключовими українськими IT-організаціями та спільнотами

  Перегляди 453

Платформа 360 Tech Ecosystem Overview розширила коло партнерів, які допомагають проєкту. Минулого тижня Мінцифра підписала Меморандуми про співпрацю з ключовими організаціями які будують українську ІТ екосистему, а саме: Brise Capital, Center 42, USF, SaaS Nation, Tech Ukraine, ІнАУ — Асоціація «Інтернет Асоціація України», LIFT99, We Challenge, REACTOR.UA.

Нагадаємо, минулого року Мінцифра запустила 360 Tech Ecosystem Overview — онлайн-портал для пошуку бізнес-інформації про ІТ-компанії, R&D центри, інвесторів та загалом про технологічну екосистему України. 

На порталі вже є інформація про понад 1500 продуктових компаній та майже 800 сервісних. Нещодавно на сайті запрацювали розділи про інвесторів, навчальні заклади та R&D-центри: 45 інвесторів, 364 навчальні заклади, що навчають ІТ-спеціальностей та підприємництва, а також 68 R&D центрів. 

Ці дані є надзвичайно цінними для усіх учасників ринку — для українських ІТ компаній, для компаній, що хочуть залучати інвестиції, іноземних інвесторів, компаній, що планують заходити на український ринок, та молоді, що мріє про власний технологічний стартап. А ще це допоможе створювати найкращу цифрову державу та сервіси як для українців, так і для людей, які інвестують в Україну.

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт