Під патронатом Мінцифри відбудеться Access to Justice Hackathon

Прес-офіс
28 листопада 2019, 16:32
  Перегляди 966

За останні п'ять років кількість кіберзлочинів в Україні зросла в 2,5 рази. Потерпілими стають фізичні особи, бізнес та державний сектор. Боротися з цим можна за допомогою технологій.

Під патронатом Міністерства цифрової трансформації відбудеться Access to Justice Hackathon. Ми підтримаємо проєкт, який стане переможцем у номінації “Кібербезпека та захист персональних даних”. Надамо команді-переможців в цій номінації технічну підтримку, можливість тестування, сприяння у впровадженні продукту як у сфері державних цифрових сервісів, так і поза її межами, експертну підтримку та допомогу з масштабуванням проєкту.

Хакатон з доступу до правосуддя відбудеться 7-8 грудня. Це 48-ми годинний захід від ком’юніті KYIV Legal Hackers та системи Безоплатної правової допомоги, під час якого юристи, розробники, маркетологи, дизайнери та інші спеціалісти будуть працювати над створенням продукту, який зробить юридичні послуги простими та доступними.

Запрошуємо усіх бажаючих долучитися до Access to Justice Hackathon, на якому ви зможете:

  • розвинути і втілити ідеї надання юридичних послуг людям, які не можуть дозволити собі оплачувати послуги класичних юристів;
  • створити продукт, націлений на кібербезпеку та захист персональних даних;
  • придумати та втілити в життя альтернативні способи вирішення юридичних проблем, які доведуть, що правосуддя може бути простим і доступним завдяки цифровізації.

Більше тут: http://bit.ly/2Om2Fo8

Реєстрація учасників за посиланням: http://bit.ly/2PWGEgM

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт