Перший International Diia Summit Brave Ukraine у Давосі — як зареєструватися та де дивитися

  Перегляди 969

Diia Summit Міністерства цифрової трансформації вперше відбудеться за кордоном! Щодня в цей непростий час ми продовжуємо цифровізувати країну. Зараз як ніколи важлива підтримка кожного для найшвидшого завершення війни. Від волі лідерів вільного світу залежить, яким буде мирне цифрове майбутнє. Саме тому International Diia Summit Brave Ukraine проведемо в Давосі у межах Всесвітнього економічного форуму на платформі «Український дім» вже 24 травня.

Дата проведення події обрана не просто так. 24 лютого почалася нова історія України, яка навчила нас бути сміливішими, ніж будь-коли.

А 24 травня минає рівно три місяці, відколи Україна чинить героїчний спротив проти мороку минулого, щоб захистити вільне майбутнє. У цих умовах Мінцифра продовжує виконувати свою головну ціль — будувати цифрову державу, яка стане зручною для кожного українця.

У Давосі Михайло Федоров презентує для міжнародної спільноти наше нове сміливе бачення розвитку цифрової держави, інноваційні інструменти для боротьби з ворогом, нові послуги та майбутній шлях до цифрової економіки. А також команда Мінцифри поділиться найкращими кейсами та креативними рішеннями воєнного часу.

У рамках події міністри цифрової трансформації з різних країн Європи візьмуть участь у панельній дискусії, де розкажуть про особливості цифрової трансформації у своїх країнах. Серед спікерів Diia Summit:

  • Михайло Федоров — Віцепрем’єр-міністр — Міністр цифрової трансформації України
  • Марк Борис Адріянич — Міністр цифрової трансформації Словенії
  • Януш Цешинські — Державний секретар з питань цифровізації в Канцелярії Прем’єр-міністра Польщі, Уповноважений уряду Польщі з питань кібербезпеки
  • Петр Очко — Заступник Міністра з інноваційних технологій Міністерства промисловості та торгівлі Чеської Республіки
  • Вероніка Ремішова — Віцепрем'єр-міністерка, Міністерка з питань інвестицій, регіонального розвитку та інформатизації Словацької Республіки
  • Франсуа-Філіп Шампань — Міністр інновацій, науки та промисловості Канади
  • Вітторіо Колао — Міністр з питань технологічних інновацій та цифрової трансформації Італії
  • Артурс Томс Плешс — Міністр охорони навколишнього середовища та регіонального розвитку Латвії

Подивитися саміт можна буде наживо. Для цього треба зареєструватися за посиланням.

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт