Перша українська делегація на найбільшій технологічній конференції Північної Америки

  Перегляди 1189

Українська технологічна екосистема вперше візьме участь у найбільш знаковій події у світі технологій — Collision. На світовій технологічній конференції українська ІТ-спільнота буде представлена стендом, алеєю українських стартапів, а також презентує можливості українського ІТ у межах окремого виступу. 

До української делегації були відібрані такі стартапи:

  • Imagery Ward — цифровий офіс авторських прав на зображення, що працює на основі блокчейну та штучного інтелекту.
  • NanitRobot — це освітній робот без вікових обмежень, який може замінити 100 іграшок та 50 кг пластику. Його розроблено на Scratch та C.
  • Effa — це перша у світі перероблювана та відновлювана зубна щітка, що виготовлена з паперу. Головною метою продукту є боротьба зі світовим забрудненням одноразовим пластиком.
  • Zeely — мобільний застосунок для просування бізнесу зі зручними маркетинговими інструментами для немаркетологів. 
  • Elai.io — платформа перетворення тексту у відео, яка дає змогу компаніям генерувати освітній та маркетинговий відеоконтент із людськими дикторами з одного лише тексту.
  • Jiffsy — вітрина для інтернет-магазинів одягу побудована спеціально для мобільних пристроїв у стилі TikTok, яка подвоює продажі з мобільних телефонів. 
  • Handy.ai — дозволяє компаніям автоматизувати та вдосконалювати взаємодію з людьми в режимі реального часу зрозумілою їм мовою у зручному для них стилі спілкування та зручними для них каналами. 
  • Harmix — інтелектуальний сервіс, що автоматично добирає музику до відео.

Делегація поділиться тим, як Україна захищає технологічний фронт під час війни, які продукти світової якості створюють українські ІТ-компанії та як світ може підтримати Україну. 

Одна з найбільших технологічних конференцій Північної Америки, Collision, відбуватиметься з 20 до 23 червня включно в Торонто. У конференції візьмуть участь понад 35 тисяч відвідувачів зі 140 країн, 1250+ стартапів, 800+ інвесторів, 1200+ журналістів та 200+ партнерів.

Раніше організатори Collision рішуче засудили збройну агресію росії та висловили свою повну підтримку українській стороні. Будь-які компанії та підприємства країн-агресорів не зможуть взяти участь у конференції в Торонто у 2022 році.

Організатори української делегації: Ukrainian bridge, Європейська Бізнес Асоціація, Український фонд стартапів. Партнери: N-IX, Customertimes, SID та ISSP. Делегація відбудеться за підтримки Міністерства цифрової трансформації та Міністерства закордонних справ.

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт