Олександр Борняков: «Ми будуємо в Україні одну з найкращих криптоюрисдикцій у всьому світі»

  Перегляди 1959

Заступник Міністра з питань розвитку IT Олександр Борняков взяв участь у панельній дискусії «Consensus Crypto State: Ukraine», яка відбулася 27 травня в рамках щорічної міжнародної конференції Consensus 2021.

Участь у події такого масштабу дозволила розповісти світовій спільноті про розвиток легального ринку віртуальних активів в Україні та переваги ведення криптобізнесу в нашій юрисдикції.

«В Україні ми будуємо одну з найкращих юрисдикцій для розвитку криптокомпаній. Зокрема, ми пропонуємо конкурентоспроможне оподаткування операцій з віртуальними активами та можливість співпрацювати з українською банківською системою, яка є однією з найзручніших у всьому світі. Переконаний, що наша країна зможе посісти провідне місце у глобальній криптоекономіці та бути передовим прикладом для інших держав», — наголосив заступник Міністра з питань розвитку IT Олександр Борняков

Конференція Consensus 2021 є однією з найвизначніших подій на глобальному крипторинку. Цього року вона тривала впродовж чотирьох днів. 

Захід організований провідним криптовиданням CoinDesk. Подія об'єднала провідних професіоналів блокчейн-індустрії та понад 10 000 учасників на панельних дискусіях та семінарах для обговорення актуальних питань на глобальному крипторинку.

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт