Оголошено тендер на розробку вебклієнтів на базі системи “Трембіта”

  Перегляди 877

Академія електронного управління Естонії оголосила тендер на рамкову закупівлю послуг із розробки інструментів інтероперабельності державних реєстрів на базі системи “Трембіта”. Це частина проєкту міжнародної технічної допомоги “EU4DigitalUA: взаємодія, електронні послуги та кібербезпека”, що фінансується із загального бюджету Європейського Союзу.

Мета тендеру — знайти підрядника, що буде розробляти вебсервіси та вебклієнти державних реєстрів на базі системи "Трембіта". Вони дозволять безпечно взаємодіяти між собою інформаційним системам державних органів та органів місцевого самоврядування.

За результатами тендеру буде укладений рамковий контракт із 20 учасниками на 4 роки. Подати заявку можна до 16 серпня 2021 року. 

Ознайомитися з умовами участі та технічними вимогами, а також подати заявку можна на порталі публічних закупівель Естонії за посиланням: https://riigihanked.riik.ee/rhr-web/#/procurement/3420876/general-info

“Трембіта” — один із ключових елементів розбудови цифрової держави. Через “Трембіту” наданий безпечний обмін інформацією між десятками державних електронних реєстрів. Система надає можливість мільйонам українців отримувати більшість державних послуг онлайн. 

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт