Оголошено тендер на розробку платформи для візуалізації інформації щодо доступу до інтернету в Україні

  Перегляди 1424

Академія електронного управління (Естонія) оголосила тендер на розробку  інструменту для візуалізації інформації щодо широкосмугового доступу до інтернету в Україні. 

Мінцифра активно працює над наданням доступу до швидкісного інтернету. Одна з основних цілей — забезпечити 95% населення України швидкісним інтернетом. Для відкритості інформації про широкосмуговий доступ (ШСД) до інтернету в Україні буде створено сервіс, який відображатиме стан поточного покриття. А також відповідні характеристики доступу: технологію, швидкість, провайдерів тощо.

Тому оголошено тендер на розробку сервісу для візуалізації інформації щодо широкосмугового доступу в Україні. Частинами системи будуть: геопортал, базова карта, база географічних даних та вебсервер.

Послуги щодо розробки надаються в рамках Проєкту міжнародної технічної допомоги «Інтероперабельність, е-послуги та кібербезпека (EU4DigitalUA)» за фінансування Європейського Союзу. Проєкт реалізується естонською «Академією електронного управління» (EGA).

Згідно з умовами тендеру повинні бути виконані такі завдання:

  • Розробка та погодження технічного завдання.
  • Розробка вебінструменту візуалізації широкосмугового доступу України згідно з Технічними вимогами та Технічним завданням.
  • Розробка технічної документації на створене програмне забезпечення.
  • Проведення приймальних випробувань.
  • Технічна підтримка функціонування вебінструменту візуалізації широкосмугового доступу України.

Заявки до участі в тендері приймаються до 3 березня включно. 

Детальніше ознайомитися з умовами участі та технічними вимогами можна на порталі публічних закупівель Естонії за посиланням: http://bit.ly/2NAV736

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт