Оголошено тендер на проведення дослідження щодо розробки англійської версії порталу Дія задля надання послуг іноземцям та громадянам України, що проживають за кордоном

  Перегляди 601

Академія електронного управління (Естонія) оголосила тендер на проведення дослідження для визначення необхідного обсягу послуг з розробки англійської версії Порталу Дія по наданню е-послуг для іноземців та громадян України, що проживають за кордоном.

Роботи, що мають бути виконані, є частиною великого проєкту Мінцифри. Зокрема надання е-послуг для іноземців,  в тому числі  через набуття статусу е-резидента,  допоможе залучити додаткові інвестиції та зробити нашу країну ближчою до іноземців.

Ми маємо за мету створити можливість для іноземців дистанційно реєструвати та вести бізнес в Україні, відкрити банківський рахунок та отримувати е-послуги. А також маємо створити можливість громадянам України отримувати е-послуги з будь-якої точки світу. 

Тому оголошуємо тендер на проведення дослідження, що має за мету вивчити потенційну зацікавленість іноземців та громадян  в отриманні е-послуг в Україні, перебуваючи поза її  межами. 

Послуги проведення дослідження для визначення необхідного обсягу послуг з розробки англійської версії Порталу Дія по наданню е-послуг для іноземців та громадян України, що проживають за кордоном мають бути виконані в рамках Проєкту міжнародної технічної допомоги «Інтероперабельність, е-послуги та кібербезпека (EU4DigitalUA)» за фінансування Європейського Союзу. Проєкт реалізується естонською «Академією електронного управління» (EGA).

Згідно з умовами тендеру завдання включатимуть:

  • підготовку промо ролика;

  • проведення, супровід та аналітику маркетингової кампанії в інтернеті;

  • розробку інтернет-сторінки, спрямованої на оцінку потенційної цільової аудиторії.

Ознайомитися з умовами участі та технічними вимогами можна на порталі публічних закупівель Естонії за посиланням: http://bit.ly/2Mc6aiQ




Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт