Оголошено тендер на оцінювання якості даних у держреєстрах

  Перегляди 1175

Академія електронного управління (Естонія) оголосила тендер на аудит якості даних публічних державних реєстрів. Це дозволить оптимізувати та підвищити їх якість. Також це сприятиме розробці уніфікованих підходів до побудови держреєстрів. 

Згідно з умовами тендеру, повинні бути виконані такі завдання: 

  • створення рекомендацій технічного, організаційного та юридичного характеру з підвищення якості даних у відповідних реєстрах, а також у формуванні переліку першочергових кроків та рішень; 

  • консультування держателів та/або адміністраторів реєстрів щодо оцінювання якості даних та інші.

Надання послуг згідно із контрактом може стосуватися таких держреєстрів: Єдиний державний демографічний реєстр, Державний реєстр речових прав на нерухоме майно, Державний реєстр фізичних осіб – платників податків тощо.

Заявки можна подавати до 13 вересня. 

Детальні умови участі та технічні вимоги — на порталі публічних закупівель Естонії за посиланням https://riigihanked.riik.ee/rhr-web/#/procurement/3479457/general-info 

Послуги з оцінювання якості даних державних електронних інформаційних ресурсів надаються в рамках Проєкту міжнародної технічної допомоги «Інтероперабельність, е-послуги та кібербезпека (EU4DigitalUA)» за фінансування Європейського Союзу. Проєкт реалізується естонською «Академією електронного управління» (EGA) і його активності зосереджено також на наданні експертної та технічної допомоги з проведення оцінювання якості даних державних публічних реєстрів. 

 

 

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт