Новий центр Дія.Бізнес у Полтаві. Відкриття — в серпні 2021

  Перегляди 2690

Національний проєкт із розвитку підприємництва Дія.Бізнес, ініційований Міністерством цифрової трансформації України, відкриє новий центр підтримки підприємців Дія.Бізнес у Полтаві. Відкриття центру Дія.Бізнес в Полтаві заплановане на серпень 2021 року.

Представники мікро-, малого та середнього бізнесу Полтавщини зможуть отримувати безкоштовні консультації, відвідувати бізнес-події та навчатися, шукати інвесторів і партнерів. У центрі також працюватиме спеціальна pop-up-локація, де кожен зможе тестувати свій продукт, зібрати відгуки на товар і допрацювати його перед виходом на ринок. 

Центр Дія.Бізнес у Полтаві буде розташований у будівлі спільно з Дія Центром, де можна отримати адміністративні послуги без клопоту та нервів. 

Вже розроблений дизайн-проєкт простору Дія.Бізнес у Полтаві. 

Заступник Міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції Валерія Іонан підкреслила, що Мінцифра продовжує розбудовувати екосистему підтримки підприємців всією Україною. 

«Днями ми відзначаємо річницю офіційного відкриття першого центру підтримки підприємців Дія.Бізнес. За рік нам вдалося відкрити такі центри Дія.Бізнес у Харкові, Миколаєві, Одесі, центр для студентів і майбутніх підприємців Дія.Бізнес у КНУ ім. Шевченка, а також пілотний формат безкоштовного консалтингу від Дія.Бізнес у Черкасах. Поступово утворюється всеукраїнська мережа Дія.Бізнес як частина інфраструктурної підтримки підприємців у регіонах», — заявила Валерія Іонан.  


Ініціатор відкриття центру Дія.Бізнес у Полтаві — громадська організація «Полтавська платформа». Директорка громадської організації «Полтавська платформа» Альона Гончаренко: «Підприємці Полтави створюють робочі місця та сприяють зростанню економіки міста, регіону, України. Для успішного і системного розвитку усі вони мають потребу у знаннях та ефективних інструментах. Центр підтримки приємництва в Полтаві Дія.Бізнес задовольнить цю потребу підприємців міста і області через безкоштовні професійні консультації, освітні події, майданчик для ефективного нетворкінгу серед підприємців».


Технічний партнер проєкту —  ХУАВЕЙ УКРАЇНА.

Нагадаємо, в 2020 році були відкриті центри підтримки підприємців Дія.Бізнес у Харкові та Миколаєві, а також центр для студентів і майбутніх підприємців Дія.Бізнес у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка. Новий пілотний формат безкоштовного консалтингу від Дія.Бізнес запустили в Черкасах в березні 2021 року. У червні 2021 року відкрився центр підтримки підприємців Дія.Бізнес в Одесі. Загалом цього року планується відкрити від 7 до 15 центрів Дія.Бізнес. На черзі — Ужгород, Буча, Кременчук, Кривий Ріг, Тернопіль. Також працюємо над відкриттям Дія.Бізнес у Львові, Запоріжжі та інших містах. 

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт