Мобільний застосунок Дія можна буде використовувати у магазинах Цитрус

  Перегляди 949

З 2021 року за цифровими документами у мобільному застосунку Дія клієнти Цитрусу зможуть оформлювати кредити та страхування, а також здійснювати повернення товару. 

"Це перший досвід українського рітейлера електронної техніки у цифровізації документів. Оформлення кредиту чи страхування, повернення товару буде зручним та швидким для обидвох сторін. Продовжуємо працювати над тим, щоб цифровими документами можна було скористатися будь-де", — зазначив Віцепрем’єр-міністр — Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров. 

Крім цього, з 3 по 17 грудня Мінцифра спільно з мережею магазинів Цитрус проводять соціальний проект «Доступний смартфон» в Харкові. В рамках проєкту магазин пропонує знижки на покупку смартфонів в регіоні та проводить челендж в соцмережах #онукивсмартфоні. Завдання челенджу — забезпечити смартфонами старше покоління, допомогти їм підвищити рівень цифрових навичок та завжди бути на зв'язку.

Зараз соціальний проєкт проводиться лише у Харкові. У майбутньому планується організовувати такі акції і у інших містах. 

Мобільний застосунок Дія відкриває українцям доступ до 9 цифрових документів та 6 зручних державних сервісів. Запровадження можливості користуватися цифровими документами у сфері рітейлу зможе підняти клієнтський досвід покупця на якісно новий рівень.

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт