Мінцифра відкриє найбільший в Україні центр Дія.Бізнес — у Кривому Розі

  Перегляди 2144

Національний проєкт із розвитку підприємництва Дія.Бізнес, ініційований Міністерством цифрової трансформації України, відкриє новий центр підтримки підприємців Дія.Бізнес у Кривому Розі. Це буде найбільший центр Дія.Бізнес в Україні: його площа становитиме 600 квадратних метрів.

Для цього Мінцифра підписала меморандум із компанією Рудомайн і громадською організацією «Консультаційний центр підтримки та розвитку малого та середнього бізнесу». 

Відкриття центру Дія.Бізнес у Кривому Розі відбудеться восени 2021 року. 

Заступник Міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції Валерія Іонан підкреслила, що Мінцифра створює єдину інфраструктуру центрів підтримки підприємництва Дія.Бізнес, що покривають всю країну та працюють як єдиний механізм за найвищими стандартами надання послуг та комунікації з підприємцями. 

Голова Криворізького Міського осередку Політичної Партії «Слуга Народу» Юрій Корявченков, який ініціював відкриття центру Дія.Бізнес у Кривому Розі, відзначає: «Підтримка та сприяння підприємництву є базисом для розвитку міст та нашої держави в цілому. Крім цього, важливою складовою президентської програми є діджиталізація усіх сфер життя українців та бізнесу зокрема, тому створення найбільшого в Україні центру Дія.Бізнес сприятиме ефективній реалізації цієї амбітної мети».

Директор компанії Рудомайн Володимир Колос наголосив, що для підприємства важливо підтримувати та стимулювати розвиток малого і середнього бізнесу в Кривому Розі. «Ми, як соціально-відповідальна компанія, долучилися до масштабної ініціативи Дія.Бізнес, щоб покращити інфраструктурні умови для ведення бізнесу в нашій області», — заявив Володимир Колос.

Голова Консультаційного центру підтримки та розвитку малого та середнього бізнесу Руслан Шамрін відзначив, що центр Дія.Бізнес у Кривому Розі використає найкращі практики накопиченого досвіду функціонування центрів Дія.Бізнес в інших містах України. 

Нагадаємо, у 2020 році були відкриті центри підтримки підприємців Дія.Бізнес у Харкові та Миколаєві, а також центр для студентів і майбутніх підприємців Дія.Бізнес у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка. 1 березня 2021 року стартував новий пілотний формат консультаційного стенда Дія.Бізнес у Черкасах. 11 червня 2021 року відкрився центр підтримки підприємців Дія.Бізнес в Одесі. Загалом у 2021 році планується відкрити 7-15 центрів Дія.Бізнес по всій Україні. Незабаром вони відкриються в Ужгороді, Бучі, Кременчуці, Полтаві, Львові. 

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт