Мінцифра співпрацюватиме з Чеською Республікою в сфері цифровізації

  Перегляди 667

Заступник Міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції Валерія Іонан провела зустріч із заступницею Міністра промисловості та торгівлі Чеської Республіки Сілваною Їротковою, керівником політично-економічного відділу і заступником посла Чеської Республіки в Україні Іржі Прецліком, а також представниками IT-компаній Чеської Республіки. 

Під час зустрічі обговорили співпрацю між Україною та Чеською Республікою в IT-сфері. Також виокремили сфери для подальшої співпраці, зокрема: smart city, Дія City, взаємодія через Офіс з розвитку підприємництва та експорту, співпраця на регіональному рівні. 

«Це була конструктивна зустріч, на якій ми обмінялись інформацією про наші проєкти з цифровізації та окреслили шляхи для майбутньої співпраці. Зокрема, представники Чеської Республіки дізналися про Дію як бренд цифрової держави та екосистему проєктів: застосунок Дія, портал Дія, проєкти Дія.Бізнес, Дія.Цифрова освіта, Дія City», — заявила заступник Міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції Валерія Іонан.  

Заступниця Міністра промисловості та торгівлі Чеської Республіки Сілвана Їроткова: «Ми зацікавлені в двосторонньому співробітництві з Україною та, зокрема, Міністерством цифрової трансформації України, щоб разом реалізовувати спільні проєкти з цифровізації, які покращуватимуть життя громадян і сприятимуть розвитку бізнесу».

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт