Мінцифра підтримує розвиток українського кіно

12 листопада 2020, 13:25
  Перегляди 912
  Перегляди 912

Запрошуємо долучитись до Cinema Challenge Hackathon, присвяченого пошуку  IT-рішень, які допомагатимуть популяризувати якісний контент українського виробництва. 

Мета хакатону — прискорити розвиток  вітчизняних технологій для онлайн-кінотеатрів. Під час Cinema Challenge найкращі IT-спеціалісти розроблятимуть нові українські рішення для популяризації національного контенту: кіно, ТБ-програм, серіалів, дубляжу. 

Взяти участь у хакатоні можуть датасаєнтисти, розробники, менеджери, дизайнери та маркетологи. Участь можлива як індивідуальна, так і командна, залежно від обраного напряму.

Призовий фонд становить $50 000:

  • $10 000 — за перше місце в кожному челенджі 
  • $5 000 — за друге місце в кожному челенджі 
  • $10 000 — отримає переможець серед проєктів

Напрями хакатону:

  • Challenge 1 (Data scientists) — рекомендаційна система для фільмів
  • Challenge 2 (Data scientists) — рекомендаційна система для ТБ-програм
  • Projects Contest (Teams) — гейміфікація/реферальна система/свій варіант у рамках загальної тематики хакатону 

«Головна ціль хакатону — створити ефективні IT-рішення, які будуть надавати глядачеві максимально цінний контент і сприятимуть розвитку культури споживання якісного українського відеоконтенту. Вперше захід відбувається для розвитку в Україні Cinema Tech. Звісно, в цьому сегменті вже є відомі авторитети, такі як Netflix, Amazon Prime, Apple TV+, та ін. Але я впевнений, що ми також маємо величезний потенціал і українські розробники мають все необхідне для того, щоб створити стримінгову платформу світового рівня», —  зазначив заступник Міністра цифрової трансформації з питань розвитку IT Олександр Борняков.

Захід відбудеться онлайн 14–22 листопада. Зареєструватись для участі у хакатоні можна за посиланням: https://cinema.wechallenge.it

Cinema Challenge Hackathon відбувається за підтримки Мінцифри та Фонду розвитку українського кіно. Організатори — національний онлайн-кінотеатр sweet.tv та команда We_Challenge.

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт