Мінцифра підписала меморандуми з Kreston Ukraine, Харківським ІТ-кластером та ISE Corporate Accelerator, а також долучила партнерів Molfar та EASE

  Перегляди 1213

Заступник міністра з питань розвитку IT Олександр Борняков підписав Меморандуми з Kreston, Харківським ІТ-кластером, ISE Corporate Accelerator, а також долучились партнери Molfar та EASE для розвитку платформи Ukrainian Tech Ecosystem. Співпраця стосується дослідження IT-ринку. 

Взаємодія сприятиме аналізу української технологічної екосистеми та представленню найактуальнішої інформації про компанії і спеціалістів галузі на вебпорталі. 

DHUB — інвестиційно-консалтингова практика Kreston Ukraine, яка входить у топ-10 серед міжнародних аудиторських фірм в Україні. Компанія надає комплексну підтримку іноземним інвестиціям та активно сприяє розвитку української технологічної екосистеми.

ГО Харківський IT-кластер — харківська громадська спілка. Вона з 2015 року об’єднує провідні IT-компанії, місцеву владу та вищі освітні заклади для впровадження комплексних змін в IT-екосистему міста. 

ISE Corporate Accelerator — провідний український акселератор стартапів та провайдер корпоративних інновацій. 

Агентство Molfar збирає та аналізує дані для бізнес-розвідки. Компанія структурувала для Ukrainian Tech Ecosystem дані з інвестиційних угод в українські компанії за останні 5 років. Така наочна статистика допоможе залучати більше інвестицій в українські компанії.

Європейська асоціація програмної інженерії (EASE) долучилась як інформаційний партнер платформи Ukrainian Tech Ecosystem.

«Розширення співпраці з потужними партнерами для дослідження IT-ринку сприятиме представленню найактуальнішої інформації про компанії та профайл- спеціалістів галузі на платформі Ukrainian Tech Ecosystem», — зазначив Олександр Борняков.

«Ми дуже раді, що найкращі представники екосистеми долучаються до надважливого спільного проєкту дослідження — Ukrainian Tech Ecosystem. Ця співпраця дозволить ефективніше взаємодіяти та розвиватися всім учасникам ІТ-індустрії країни», — наголосив керівник проєкту Ukrainian Tech Ecosystem Антон Мельник. 

Нагадаємо, платформа Ukrainian Tech Ecosystem є спільним проєктом технологічного ринку України за активної підтримки Мінцифри. Це онлайн-портал для пошуку бізнес-інформації про ІТ-компанії, R&D-центри, інвесторів та загалом про технологічну екосистему України. 

Ознайомитися з оновленою платформою Ukrainian Tech Ecosystem можна за посиланням: https://techecosystem.gov.ua/.

 

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт