Михайло Федоров зустрівся із представниками компанії Thales: результати обговорення

  Перегляди 2074

Компанія Thales незабаром відкриє офіс в Україні. Про це стало відомо під час зустрічі Віцепрем’єр-міністра — Міністра цифрової трансформації Михайла Федорова із представниками компанії в Парижі. 

Thales —  компанія, що спеціалізується на розробці високотехнологічної продукції для оборони та безпеки, аерокосмічної промисловості та транспортування. У компанії є офіси та науково-дослідні центри в 56 країнах світу. 

Під час зустрічі сторони обговорили питання інструментів, створених на основі штучного інтелекту, цифрових документів та кібербезпеки. Компанія провела презентацію щодо рішень з кібербезпеки, адаптованих конкретно під потреби держави у контексті прогнозу, виявлення та протидії кіберзагрозам вразливим та критичним галузям для країни. 

Михайло Федоров презентував цифрові досягнення України та розповів про систему кіберзахисту та протистояння кіберзагрозам. 

“Вміння протистояти кібератакам критично важливе для кожної держави у сучасному цифровому світі. Це сфера, яка потребує постійного покращення та оновлення рішень. Тому Україна зацікавлена в обміні досвідом, спільних навчаннях та практичній взаємодії з іншими країнами. Ми готові активно долучатися до міжнародних проєктів”, — зазначив Михайло Федоров. 

Thales активно працює над відкриттям офісу в Україні та вже призначили директора Сергія Романця. Представники компанії зазначили, що їм цікавий ринок України та вони вбачають великий потенціал для розвитку та застосування своїх продуктів з кібербезпеки.



Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт