Михайло Федоров зустрівся з народними депутатами з Комітету цифрової трансформації

Прес-служба
07 жовтня 2019, 08:48
  Перегляди 2987

Сьомого жовтня відбулося ознайомче засідання Комітету цифрової трансформації Верховної Ради України на чолі з Віце-прем’єр-міністром — Міністром цифрової трансформації Михайлом Федоровим.

Спільно з народними депутатами представники Міністерства обговорили вже внесені на розгляд до Верховної Ради законопроекти щодо публічних електронних реєстрів, щодо захисту інформації в інформаційно-телекомунікаційних мережах та про основні засади упорядкування та розбудови національного інформаційно-комунікаційного простору. Також йшлося про майбутні законодавчі ініціативи, зокрема, щодо створення сприятливих умов для розвитку IT-сектору в Україні, формування національної політики у сфері Smart city, розвиток супутникового зв'язку, впровадження проектів стосовно цифрових компетенцій, затвердження цифрових прав громадян на рівні Конституції та про багато іншого.

За підсумками ознайомчого засідання Комітету ухвалено рішення проводити щомісячні зустрічі керівництва Міністерства з народними депутатами задля звітування та обговорення подальших спільних кроків.

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт