Мережа модернізованих ЦНАПів: відкрилося 4 нові Дія.Центри

  Перегляди 1101

Мінцифра розширює мережу Дія.Центрів. Нові модернізовані ЦНАПи розпочали роботу в 4 населених пунктах: Бориславі (Львівська область), Байківцях (Тернопільська область), Білоберізці (Івано-Франківська область) та Чернівцях (Вінницька область). Завдяки цьому 72 тисячі українців отримали доступ до сучасного держсервісу. 

Які особливості нових Дія.Центрів:

  • У Байківцях надають 312 адмінпослуг, включно з єМалятко, ID-14, паспортними послугами та сервісами ДРАЦС. Для відвідувачів працює шеринг документів, оплата адмінзбору та комунальних платежів, відділення пошти, ігровий простір для дітей та місце з доступом до порталу Дія. 
  • У Білоберізці відвідувачі можуть попередньо записатися до Центру за телефоном, скористатися місцем із доступом до порталу Дія, отримати безоплатну правову допомогу та зустрітися з головою територіальної громади. Також у Центрі доступні коворкінг, ігровий простір, пандуси, тактильні та візуальні елементи для людей з інвалідністю.
  • У Бориславі для відвідувачів доступні земельні послуги, реєстрація бізнесу та громадських формувань, безоплатна правова допомога, шеринг документів, е-черга, сплата адмінзбору одразу в Центрі та комплексна послуга єМалятко. Приміщення Центру безбар’єрне та облаштоване пандусом.
  • У Чернівцях Центр облаштований пандусом та ігровим простором, а відвідувачі можуть отримати земельні послуги. 

Дія.Центри — це one-stop-shop із комплексом всіх необхідних протягом життя адмінпослуг для громадян. Загалом в Україні вже 10 Дія.Центрів. Понад 238 ЦНАПів працюють над трансформацією в Дія.Центри.

 

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт