Кримчани можуть отримувати держпослуги у ЦНАП — CDTO Херсонщини

Прес-офіс Міністерства
11 листопада 2021, 08:35
  Перегляди 927

За словами CDTO Херсонської області Павла Кулика, кримчани мають можливість отримувати послуги, які доступні всім українцям. ЦНАПи розташовані біля пункту перетину адмінмежі з Кримом, послуги надають навіть у червоній зоні. 

Перевірити роботу центру на КПВВ «Каланчак», у якому обслуговуються внутрішньо переміщені особи, приїхали Генеральний секретар Ради Європи Марія Пейчинович-Бурич, постійний представник України при Раді Європи Борис Тарасюк, та з українського боку Джапарова Еміне Айяровна і Кориневич Антон Олександрович.

У ЦНАПах на КПВВ «Каланчак» та «Чонгар» кримчани мають змогу отримувати зручні та комфортні адміністративні послуги. Станом на 10.11.2021 року вже було надано понад 2000 консультацій і майже 3500 адміністративних послуг. Зокрема, найзатребуванішими послугами є отримання паспорта громадянина України у формі ID-картки та паспорта громадянина України для виїзду за кордон. 

Потрапити на прийом у ЦНАПи можна, отримавши порядковий номер у терміналі на місці, або зареєструвавшись за посиланнями:

  • ВРМ ЦНАПу Чаплинської ОТГ на КПВВ «Каланчак» https://bit.ly/3BMx2JJ
  • ВРМ ЦНАПу Новотроїцької селищної ради на КПВВ «Чонгар» https://bit.ly/3mN72d5

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт