Команда Мінцифри отримала нагороду «Креативні держслужбовці» в Німеччині

  Перегляди 334

Понад два роки Мінцифра створює сервісну державу, де головний клієнт — людина. Навіть зараз, під час повномасштабної війни, ми продовжуємо запускати нові послуги та цифровізувати державу. Сьогодні, під час щорічного фестивалю Creative Bureaucracy Festival, команду Мінцифри нагородили в номінації «Креативні держслужбовці».

«Були люди, які казали, що деякі речі неможливо перевести в онлайн, але ми це зробили. Для цього нам знадобився творчий розум та ініціативна позиція. Повномасштабна війна ще раз підтвердила: прості рішення вимагають відваги, готовності стикатися з невдачами, а також згуртування творчих людей навколо. Моя команда саме така», — зазначив Віцепрем’єр-міністр — Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров під час вручення нагороди. 

Ми боремося з бюрократією, паперовою тяганиною та чергами в держустановах. Щодня ми ухвалюємо сміливі та революційні рішення. Долаємо сотні перешкод та досягаємо результату. 

«Ми працюємо не як звичайне міністерство, ми прагнемо швидко ухвалювати рішення, втілювати проривні технології та найкреативніші ідеї. Ось чому наші зусилля із цифрової війни настільки ефективні. Перша IT-армія у світі, використання штучного інтелекту, чатбот єВорог, перший NFT-музей війни, Starlink, Державний криптофонд. Ці проєкти ніколи б не з’явилися, якби ми були застарілими бюрократами. Майбутнє належить уряду, який працює як IT-компанія», — сказав Міністр цифрової трансформації. 

Creative Bureaucracy Festival відзначає видатні інновації в державному секторі та їх внесок у світ. Він об’єднує держслужбовців, які на всіх рівнях влади борються за загальне благо та змінюють ситуацію. 

 

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт