Ключовий європейський провайдер е-ідентифікації планує зайти на український ринок

Прес-офіс Міністерства
11 листопада 2021, 12:57
  Перегляди 1853

Компанія Nets A/S планує відкрити офіс в Україні. Це ще більше наблизить Україну до Єдиного цифрового ринку з ЄС та допоможе в процесах цифровізації. 

Про це повідомила Заступниця Міністра цифрової трансформації Людмила Рабчинська під час робочого візиту до Данії. 

Nets A/S — основний провайдер eID-рішень у скандинавських країнах, Норвегії та Данії за останні 20 років. Торік компанії Nexi та Nets об'єдналися, щоб стати європейським лідером у сфері PayTech.

9,5 тисяч співробітників Nets A/S у різних куточках Європи надають послуги понад 700 тисячам клієнтів — від банків та корпорацій до невеликих компаній у галузі е-комерції. Нещодавно команда Nets A/S запустили NemID — надсучасне єдине рішення для авторизації на всіх державних ресурсах, що відповідає вимогам європейського законодавства. 

«99% жителів Данії використовують е-ідентифікацію через NemID. Це надзвичайно високий показник. Ми працюємо над тим, щоб зробити е-ідентифікацію для українців простою та доступною. Адже це дасть можливість безперешкодно користуватися всіма цифровими можливостями», — підкреслила Людмила Рабчинська, Заступниця Міністра цифрової трансформації.

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт