Без заповнення папірців та додаткових походів до ДРАЦС: долучайтеся до бета-тесту заяви про шлюб на порталі Дія

Прес-офіс Міністерства
25 листопада 2022, 12:00
  Перегляди 936

Спрощуємо процедуру подання заяви про шлюб до 10 хвилин. На порталі Дія можна буде подати заяву на реєстрацію шлюбу і одразу обрати місце та час, формат та зал, де пройде церемонія, а також додаткові послуги, які супроводжують захід.

Долучитися до бета-тесту послуги можуть українці, які:

  • досягли 18 років;

  • мають електронний підпис.

Будьте уважні: під час бета-тесту ваша заява проходить реальну реєстрацію, тож уважно підійдіть до вибору місця та часу.

Раніше, щоб подати заяву про шлюб, необхідно було йти до ДРАЦС, заповнювати папірці, вручну вводити особисту інформацію, проходити перевірку держреєстратора. Далі йти в банк, щоб сплатити держмито, і знову повертатися до установи. Після цього обговорити формат церемонії і тільки потім повертатися додому й чекати на заплановану дату.

Завдяки послузі на порталі Дія економите свій час та зусилля. Отримання послуги триває 10-15 хвилин. При цьому не потрібно нікуди йти і витрачати час на огляд залу чи вибір формату церемонії.

Долучайтеся до бета-тесту і діліться зворотним зв'язком. Зробимо одну з найбільш радісних держпослуг швидшою та зручнішою.

Послуга реалізується Мінцифрою спільно з Міністерством юстиції України за підтримки EU4DigitalUA.

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт