Адмінпослуги у зручному просторі: три Дія.Центри запрацювали на Тернопільщині та Київщині

  Перегляди 475

Відтепер ще більше українців зможуть отримувати сотні необхідних адмінпослуг у своїй громаді. Три безбар’єрні та комфортні Дія.Центри відкрилися на Тернопільщині та Київщині. 

Дія.Центр у Підгородному

Сучасний Дія.центр розпочав роботу у селі Підгородне, що у Тернопільській області. Відтепер понад 7 500 жителів громади зможуть отримувати більше 270 адміністративних послуг в зручному просторі. 

Приміщення центру обладнане відповідно до всіх вимог безбар’єрності, зокрема, підйомником. Тож зручно отримати необхідні сервіси зможуть усі групи населення. 

У центрі також можна скористатися швидкісним Wi-Fi та терміналом для сплати адмінзбору. Крім того, у центрі доступний ігровий простір для дітей та електронна черга. 

Дія.Центр у Почаєві

Зручний та інклюзивний Дія.Центр відкрився у місті Почаїв, що на Тернопільщині. Тепер більше 17 тисяч місцевих жителів зможуть отримати необхідні адмінпослуги швидко та зручно. Зараз у центрі доступні 239 адмінпослуг. 

Приміщення центру облаштовано для людей з інвалідністю та відвідувачів з дітьми. Крім того, обладнане місцем для самообслуговування та оплати адмінзбору. У центрі також працює консультативний пункт для бізнесу. 

Дія.Центр у Медвині

Новий Дія.Центр запрацював у селі Медвин, що на Київщині. Тепер понад 4500 місцевих мешканців зможуть отримувати необхідні адмінпослуги в комфортному просторі, замість того щоб їздити по різних держустановах. 

Зараз у центрі можна отримати 284 сервісів. Зокрема, зареєструвати місця проживання, бізнес або нерухомість, отримати послуги у сфері земельних відносин, архітектури та будівництва, а також соціальні та дозвільні сервіси. 

У центрі також можна сплатити адмінзбір, ️отримати консультації щодо онлайн-послуг чи скористатися кімнатою для переговорів.

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт