Відтепер підключитись до «Трембіти» стало простіше

Прес-служба
05 листопада 2019, 12:03
  Перегляди 3018

Створено скрипт автоматизованого встановлення, який полегшить роботу системних адміністраторів та дозволить уникнути помилок під час встановлення компонентів системи «Трембіта».

Будувати електронні взаємодії з використанням системи «Трембіта» стало ще простіше завдяки створенню скрипта автоматизованого встановлення компонентів системи «Трембіта» та розробці прикладів сумісних із системою «Трембіта» вебсервісів та вебклієнтів.

Скрипт автоматизованого встановлення – за посиланням: https://trembita.gov.ua/storage/app/media/uploaded-files/Tutorial_Member_20191002_inst.docx

Використання такого скрипта полегшить роботу системних адміністраторів та дозволить уникнути помилок під час встановлення компонентів системи «Трембіта».

Приклади створення сумісних із системою вебсервісів та вебклієнтів — за посиланням: https://trembita.gov.ua/ua/projects/techinfo

Окрім того, у розробників з’явилася можливість віддалено тренуватися у створенні власних вебсервісів та вебклієнтів у навчальному середовищі системи «Трембіта».

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт