Уряд призначив CDTO у Мін'юсті

Прес-офіс
01 липня 2020, 12:36
  Перегляди 2291

Цифрову трансформацію Міністерства проводитиме Сергій Орлов. 

Міницифри спільно з іншими міністерствами працює над цифровою трансформацією України. Для цього у центральних органах влади, обласних адміністраціях та інших відомствах ми створюємо відповідальних за діджиталізацію — CDTO

CDTO – Chief Digital Transformation Officer, профільний заступник міністра з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації. Поступово такі профільні заступники будуть призначені в усіх державних установах.  У Міністерстві юстиції за цифровізацію відповідатиме Сергій Орлов.

До цього часу Сергій працював помічником-консультантом народного депутата України, Консультантом з організаційної трансформації та автоматизації бізнес-процесів у компаніях OWOX та Приоритет-1, Копійочка, КМBS та інших.

Сергій навчався бізнес-адміністрування на програмі Фінанси і кредит у Києво-Могилянській академії. Володіє українською, російською та англійською.

У міністерстві Сергій Орлов впроваджуватиме е-послуги, оптимізуватиме інформаційні системи та державні реєстри, визначить, які процеси потребують цифровізації у першу чергу. 

Загалом CDTO працюють над розвитком інформаційних ресурсів, інформаційно-телекомунікаційних систем, електронних реєстрів та їх взаємодії. Також над посиленням кібербезпеки та захисту інформації і впроваджуватиме електронні адміністративні та публічні послуги, в тому числі спрощення адміністративних процедур.

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт