Мінцифра, МОН та Genesis навчатимуть українських викладачів менеджменту у сфері продуктового ІТ

Прес-офіс Міністерства
18 березня 2024, 14:11
  Перегляди 304

Стартує безоплатний інтенсив для викладачів закладів вищої освіти з курсу «Менеджмент у продуктовому ІТ». Він триватиме з 1 до 12 квітня 2024 року та включатиме 6 онлайн-вебінарів та самостійну роботу.

Учасники курсу отримають актуальні, інноваційні та інтерактивні матеріали для навчання. А також здобудуть практичні навички й дізнаються:

  • як організована робота в продуктових ІТ-компаніях;
  • які спеціалісти залучені у створення продуктів;
  • які етапи створення продукту та як взаємодіяти з аудиторією;
  • які існують методи аналізу аудиторії та взаємодії з командою.

Після навчання учасники зможуть викладати курс своїм студентам.

Це ініціатива ІТ-компанії Genesis за підтримки МОН та Мінцифри. Одну з лекцій курсу викладає Михайло Федоров, де ділиться досвідом про підходи до менеджменту в команді та про важливість постійного навчання й розвитку.  

З 2022 року понад 10 тисяч студентів уже опанували навички створення, розвитку та маркетингу ІТ-продуктів. Завдяки якісному навчанню молоді ІТ-фахівці стають більш вмотивовані розвиватися в Україні. Очікується, що за наступні 5 років нові курси пройдуть понад 100 тисяч студентів.

Долучайтеся до інтенсиву — реєстрація до 28 березня 2024 року. 

Система Всеукраїнських освітніх курсів розробляється за ініціативи ІТ-компанії Genesis, разом із Product IT Foundation for Education та студією онлайн-освіти EdEra, за підтримки Міністерства цифрової трансформації та Міністерства освіти й науки України. Партнерами курсів є Київська школа економіки (KSE) та Horizon Capital. 

Адаптована версія курсу «Створення та розвиток IT-продуктів» також розміщена у вільному доступі на національній платформі цифрової грамотності «Дія.Освіта».

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт