Дія.Engine номінована на WSIS Prizes 2024 в категорії E-government: приєднуйтеся до голосування

Прес-офіс Міністерства
19 березня 2024, 07:30
  Перегляди 233

World Summit on the Information Society Prizes — це престижна міжнародна нагорода, яка присуджується особі, організації чи ініціативі за їхні досягнення у використання інформаційно-комунікаційних технологій для сталого розвитку. WSIS Prizes проводиться щорічно з 2012 року. 

Переможці обираються шляхом онлайн-голосування та експертної оцінки. У категорії E-government, крім Дія.Engine, є ще 19 номінантів. 

Платформа Дія.Engine — інноваційне рішення, завдяки якому міністерства й державні органи цифровізують публічні послуги і реєстри та керують ними. Платформа надає можливості впорядковано й безпечно зберігати дані в реєстрах, а також автоматизовувати та оцифровувати державні послуги. 

Наразі на Платформі створюються більш ніж 50 реєстрів і понад 100 державних послуг. Один із найвідоміших реєстрів, розроблений за допомогою Дія.Engine, — Реєстр пошкодженого та зруйнованого майна, у якому зберігається понад 520 000 повідомлень від українців. 

Проголосувати за Дія.Engine можна до 31 березня за посиланням — http://surl.li/rrlhy 

Премія є частиною WSIS (Всесвітній саміт з питань інформаційного суспільства). Мета WSIS — сприяти діалогу щодо питань, пов'язаних з інформаційно-комунікаційними технологіями. Учасниками WSIS є представники урядів, громадянського суспільства, наукових та бізнесових спільнот країн Європи, Азії та Америки.

Також WSIS має каталог проєктів учасників, у якому представлено 1049 продуктів, з яких номіновано — 360. Нагороди присуджуються у різних категоріях, зокрема, електронне урядування, електронний бізнес, електронне навчання, електронне здоров'я та інші.  

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт