За рейтингом порталу “Слово і діло” Михайло Федоров виконав найбільше обіцянок за рік роботи Уряду

Прес-офіс Міністерства
05 березня 2021, 14:55
  Перегляди 818

Віцепрем’єр-міністр — Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров став найбільш ефективним міністром за рік роботи Уряду, виконавши 30% обіцянок. Це найвищий показник серед усіх міністрів Уряду. 

Видання “Слово і Діло” опублікувало рейтинг міністрів за кількістю виконаних обіцянок за рік роботи Уряду. Найвищий рівень виконання обіцянок у Михайла Федорова. У нього 47 виконаних обіцянок (30%). А 90  обіцянок ще залишаються у процесі реалізації в наступні роки. 

Серед головних досягнень Мінцифри — запуск мобільного застосунку та єдиного порталу державних послуг Дія. У мобільному застосунку вже доступні 9 цифрових документів, зокрема перші у світі електронні паспорти. Мінцифра також реалізувала революційну функцію шерингу цифрової копії паспорта.

А на порталі Дія вже можна отримати близько 50 державних послуг — реєстрація бізнесу, послуги будівельної сфери, послуги соціального характеру, комплексна послуга для батьків новонароджених дітей єМалятко.

Також Мінцифра запустила Національну платформа цифрової грамотності Дія.Цифрова освіта та проєкт Дія.Бізнес. Крім того, реалізується Національний проєкт із забезпечення швидкісним інтернетом всіх жителів України. Завдяки якому понад 2 млн українців у 5,6. тис. міст та сіл отримали 4G вперше.

А у лютому цього року презентували 94 проєкти цифрової трансформації України у ключових сферах.  Затверджений Урядом перелік проєктів буде реалізований протягом трьох років та сприятиме розбудові цифрової держави. Кожен проєкт має чіткий дедлайн, відповідальних та бюджет. Уся інформація доступна на публічному дашборді, де українці зможуть у режимі реального часу стежити за реалізацією цих проєктів. Серед презентованих проєктів: е-Нотаріат, е-Здоров’я, е-Майно, е-Школа, е-Соцзахист, е-Дозвіл та багато інших.

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт