Meta здійснила онлайн-візит в Україну, щоб обговорити проєкти для українських підприємців

  Перегляди 801

Від самого початку свого існування Міністерство цифрової трансформації тісно співпрацює з компанією Meta (раніше — Facebook). Разом запустили воркшопи для підприємців, освітній SMB Hub Ukraine для малого та середнього бізнесу, українську версію платформи із цифрової освіти для батьків, учителів і підлітків Get Digital, а також систему сповіщень про зникнення дітей AMBER Alert. 

Компанія Meta здійснила онлайн-візит в Україну та провела онлайн-зустріч із Міністерством цифрової трансформації України. Обговорили можливості підтримки українських підприємців в умовах пандемії COVID-19, а також сприяння цифровим трансформаціям бізнесів. 

«Україна — надзвичайно важлива країна для компанії Meta. Відбувається реальний технологічний бум у Центральній і Східній Європі — 38 000 стартапів у регіоні, а в Україні близько 2 000 стартапів. Ми намагаємося допомогти їм пришвидшити їхній розвиток і вийти на міжнародні ринки», — заявила під час зустрічі віцепрезидентка Meta у Європі, Близькому Сході та Африці Анжеліка Гіффорд.

Також топменеджерка Meta дала три поради підприємцям, які ще не мають вебсайту та досвіду в діджитал-маркетингу: 

1) Мати онлайн-присутність. Створити Facebook-сторінку або Instagram-профіль — це легко. 

2) Дослідити, як охопити споживачів. Наприклад, скористатися таргетованою рекламою в соцмережах.  

3) Ніколи не зупинятися в навчанні. 

Заступник Міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції Валерія Іонан розповіла про стратегічні цілі та філософію Мінцифри, а також екосистему Дія.  

«Онлайн-портал Дія.Бізнес — це one stop-shop для бізнесу. Тут підприємці можуть отримати безоплатні консультації з 65+ напрямків, пройти навчання в безоплатній онлайн-школі для підприємців, скористатися довідником для підприємців, мапою інфраструктури підтримки підприємництва, експортним порталом, знайти 100 бізнес-ідей для створення власної справи, ознайомитися з кейсами та новинами тощо. Порталом Дія.Бізнес вже скористалися 1,5 млн українців», — заявила Валерія Іонан.   

Модераторкою зустрічі стала Катерина Крук, керівниця з питань публічної політики Facebook у Центральній та Східній Європі.

Переглянути онлайн-зустріч можна на Facebook-сторінці Meta for Business.  

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт