Інноваційний та стійкий до пандемії коронавірусу криптосектор посилить економічне зростання України

  Перегляди 418

Керівниця експертної групи з розвитку віртуальних активів Юлія Пархоменко взяла участь у панельній дискусії «DIGITAL ECONOMY», яка відбулася 18 червня в межах форуму «Stable Ukraine: Economy against COVID», організованого Незалежною асоціацією банків України. 

Захід зібрав українських та іноземних експертів для обговорення поточної ситуації в економіці, з урахуванням наслідків коронакризи та окреслення сценаріїв, за якими має відбутися економічне відновлення країни. 

У межах форуму «Stable Ukraine: Economy against COVID» Юлія Пархоменко розповіла про зростання криптоіндустрії всупереч пандемії коронавірусу та потенціал розвитку нового сектору економіки в Україні.

Попри світову економічну кризу, спричинену пандемією COVID-19, обсяг інвестицій у криптоіндустрію не зменшився. Натомість глобальна криза стала великою можливістю для багатьох інноваційних компаній, зокрема, і криптокомпаній. Розвиток високотехнологічної галузі віртуальних активів стане запорукою зростання стійкої до пандемії коронавірусу цифрової економіки в Україні. 

«Розвиваючи в Україні такий інноваційний та водночас стійкий до пандемії COVID-19 напрям економіки, як криптосектор, ми не тільки зміцнимо позиції нашої країни на глобальному ринку цифрової економіки, але й посилимо економічне зростання держави загалом», — наголосила керівниця експертної групи з розвитку віртуальних активів Юлія Пархоменко.

До події долучились керівники уряду та профільних державних органів, міжнародних організацій, бізнесу та банківських установ. 

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт