Дія.Бізнес отримав премію European Enterprise Promotion Awards

Прес-офіс Міністерства
29 листопада 2022, 21:02
  Перегляди 313

Україна вперше здобула перемогу в міжнародному конкурсі European Enterprise Promotion Awards 2022 (ЕЕРА). Проєкт Мінцифри відзначили в категорії «Підтримка інтернаціоналізації бізнесу». 

«Уряд разом з партнерами впроваджує багато масштабних програм і надає гранти для підприємців по всій Україні, щоб ніхто не залишився осторонь. Проєкт Дія.Бізнес дуже інклюзивний, а люди, які з нами працюють, справжні візіонери. Ми вдячні нашим закордонним та внутрішнім партнерам за їхню невпинну підтримку, яка так важлива для нас у цей складний час. Нагорода EPPA багато значить для нас, адже проєкт Дія.Бізнес має високу мету — полегшувати життя підприємців та підтримувати їх за будь-яких обставин», — зазначила Валерія Іонан, Заступник Міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції. 

Нагорода ЕЕРА щорічно присуджується організаціям і проєктам, які популяризують підприємництво і малий бізнес на національному, регіональному та місцевому рівнях. Цьогоріч серед претендентів на нагороду було близько 200 проєктів з 26 країн, які змагалися за перемогу у шести категоріях.  

У жовтні відбувся другий етап конкурсу ЕЕРА, де європейське журі обрало шорт-лист найкращих проєктів. До трійки фіналістів у номінації «Підтримка інтернаціоналізації бізнесу» ввійшли проєкти з України, Швеції та Естонії. 

 

Нагадаємо, Дія.Бізнес — національний проєкт з розвитку підприємництва та експорту, створений Міністерством цифрової трансформації України та реалізовується державною установою «Офіс з розвитку підприємництва та експорту».

 

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт