Знання з міжнародного PR та маркетингу для представників креативних індустрій: долучайтеся до Creativity Beyond Borders

  Перегляди 283

10 квітня соцмережа та EdTech-платформа CASES розпочинає акселераційну програму Creativity Beyond Borders для креативних індустрій у межах мовної програми Future Perfect.

Її мета — допомогти бізнесам вийти на міжнародні ринки, залучити іноземні компанії до співпраці й здобути знання з міжнародного PR та маркетингу. 

Представники українських креативних галузей мають можливість виходу на світовий ринок завдяки полегшеному експорту цифрових продуктів. Тож Creativity Beyond Borders надає інструменти для роботи з іноземними клієнтами. Навчання триватиме 2 місяці, а матеріали залишаться в постійному доступі.

Програма містить вебінари від фахівців українських та міжнародних компаній, серед яких The Base, Berkeley Haas, Cornell Law School, Wunderdogs, Genesis, Juscutum, KOLO, Sigma Software, HyperHormal Agency, BÓVA Community Agency, Nebo ideas agency та Spiilka Design Büro. 

Під час навчання учасники дізнаються:

  • як ефективно продавати послуги та укладати угоди
  • які юридичні особливості при роботі з іноземцями
  • як залучати контракти від іноземних компаній
  • як будувати глобальний продукт

Перші лекції стануть доступними для зареєстрованих слухачів уже сьогодні о 17 годині. Навчання проводитиметься англійською мовою та охопить теми:

  • Building and Maintaining Highly Effective PR Teams від Олександри Петруньок, PR-директорки Genesis
  • Product Mindset Essentials: Build Beyond Borders від Рея Астафічева, співзасновника благодійного фонду KOLO та фахівця з продуктового менеджменту
  • How to prepare for a first international conference від Катерини Стефанович, PR/Event Lead в Sigma Software

Реєстрація та лекції доступні на постійній основі за посиланням: https://cases.media/creativepractice/course/creativity-beyond-borders/about 

Проєкт реалізується соціальною мережею та EdTech-платформою CASES у межах мовної програми Future Perfect. Future Perfect втілюється Міністерством цифрової трансформації України в співпраці з Міністерством освіти і науки України та Міністерством культури та інформаційної політики України.

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт