Модернізуємо ЦНАПи: 2 оновлені Дія.Центри запрацювали на Київщині та Волині

  Перегляди 191

Розширюємо мережу модернізованих ЦНАПів, щоб кожен громадянин міг отримувати адмінпослуги у своєму населеному пункті, а не витрачав час на походи по різних держустановах чи поїздки до сусідньої громади. Тому оновлюємо ЦНАПи, де за один візит можна розв’язати одразу кілька запитів. 

Дія.Центр у Тетієві

Сучасний оновлений Дія.Центр відкрився у місті Тетіїв на Київщині. Відтепер понад 30 тис. мешканців громади зможуть отримувати більше 278 адміністративних послуг в затишному просторі. Тут можна оформити паспорт, пенсійні послуги та сервіси ДРАЦС.  Є дитячий куточок і зручна зона очікування та самообслуговування. 

Дія.Центр у Нововолинську

Зручний та інклюзивний Дія.Центр запрацював у місті Нововолинськ. Він доступний для людей з інвалідністю, облаштований пандусами та можливістю надання послуг людям із порушеннями слуху перекладачем жестової мови. Тут 49 тис. місцевих жителей можуть отримати 327 адмінпослуг. Є спеціальне місце для розвитку цифрових навичок на порталі Дія. Крім базових сервісів, також тут надають послуги для ветеранів, пенсіонерів та представників бізнесу. 

Дізнавайтеся, чи є Дія.Центр у вашому населеному пункті, графік його роботи та актуальні контакти.

Цифровізуємо ЦНАПи, щоб у кожному куточку країни ви отримували адмінпослуги швидко та з комфортом. Все за один візит без біганини між установами.

Відправ у Telegram

Відправити
Логотип Міністерства цифрової трансформації

Міністерство цифрової трансформації України

Офіційний веб-сайт